Vă mulțumim pentru prezența și experiența extraordinară de la Workshop-ul Start UP Nation

openhub workshop

Miercuri, 21 iunie, a avut loc Workshop-ul Start Up Nation, în care s-a discutat despre avantajele și dezavantajele programului de finanțare.

Considerăm Workshop-ul ca fiind un succes. Toate locurile au fost ocupate, target-ul a fost atins prin prezența unei audiențe formată din actuali antreprenori sau viitori antreprenori cu dorința de a accesa programe de finanțare.

Mulțumim celor 4 speakeri, Alexandru Căpățînă, Sorin Scorțeanu, Radu Oprea și Marius Geru, care au trezit interesul participanților prin subiecte relevante și răspunsuri concrete la nelămuriri.

Feedback-ul participanților este mai mult decât încurajator și ne determină să continuăm munca și să ne gândim la viitoare Workshop-uri și conferințe Openhub. Sperăm să ajungem la cât mai multe persoane și să mărim comunitatea Openhub pe zi ce trece. Orice domeniu de interes pentru dumneavoastră se poate transforma într-un nou workshop Openhub. Ne puteți lăsa mesaje cu sugestii pe Facebook sau pe e-mail.

Felicitări pentru evenimentul de ieri referitor la Start up Nation și în general pentru clubul OpenHub. Am aflat lucruri interesante și am cunoscut oameni de calitate.Valentin Panaite, participant Workshop Start Up Nation
Dacă nu ați reușit să participați la eveniment, dar totuși aveți întrebări legate de programul Start Up Nation, vă invităm să trimiteți un e-mail la adresa contact@openhub.ro și vom face tot posibilul să răspundem într-un timp cât mai scurt.

Echipa Open Hub vă mulțumește și urează mult succes și perserverență tinerilor antreprenori !

Leave your thought