• No Social Media Link

Despre

OPENHUB – PUNCT DE ÎNTÂLNIRE PENTRU PASIONAȚII DIN IT

 

Ce este OPENHUB?

Schimburi reale de experiență, o pasiune comună pentru IT&C, traininguri de profil adaptate cerințelor pieței, conferințe și workshop-uri cu speakeri specializați în domeniu și nume cu greutate ale mediului autohton de business, sunt doar câteva dintre caracateristicile care definesc Clubul Openhub din Galați.

Înființat în 2012, Clubul Openhub este o comunitate de pasionați ai tehnologiei și comunicării, care atrage atât studenți aflați la primii pași în domeniu, cât și reprezentați ai companiilor de top din Galați și din întreaga țară.

Scopul principal al acestui proiect este susținerea dezvoltării domeniului de business prin excelență în IT, comunicare, inovație și crearea unui context profesional propice pentru întâlnirea dintre ceea ce are mai bun de oferit învățământul gălățean de profil și oportunitățile de angajare și dezvoltare oferite de companiile locale pentru studenții și absolvenții pasionați de tehnologia informației.

O comunitate de educație și business axată pe crearea oportunităților, stimularea talentului și susținerea perseverenței pentru calitate, profesionalism și standarde înalte ce reunește sub umbrela unor evenimente de excepție, studenți, fondatori ai unor start-up-uri de succes, trend setteri, directori de companii și profesioniști renumiți în domeniul business

 

Despre OpenHub - ONG IT

Prezentul arata încurajator, dar viitorul?

Openhub este pentru noi un proiect pornit din pasiune pentru domeniul IT și tot ce înseamnă aplicații ale tehnologiei comunicației în domeniul de business. Este, în același timp, un proiect dedicat comunicării și dezvoltării în principal prin interacțiune și schimb de experiență. Ceea ce poți afla sau soluționa în câteva ore în cadrul unui eveniment care aduce împreună pasionați și specialiști ai aceluiași domeniu, sau chiar domenii conexe, este întotdeauna mult mai valoros decât ceea ce încerci să faci singur.

Despre OpenHub - ONG IT

Experiența personală a încercărilor prin care trece fiecare absolvent la începutul carierei și colaborările extrem de productive cu studenții de profil în proiecte derulate în cadrul Thecon, mă determină să cred în continuare, și rezultatele primelor ediții Open Hub o confirmă, că astfel de evenimente și comunități sunt mediul ideal în care pasionații de IT pot lua contact cu reprezentanți ai mediului de business și oamenii de afaceri pot descoperi, cu costuri minime de recrutare și rezultate foarte bune, talentele de care au nevoie în cadrul firmelor.

Openhub este o comunitate care crește în fiecare an. La ultima conferință organizată în iunie am avut 130 de participanți și, ceea ce este mai important, dincolo de tinerii care află și participă pentru prima data la aceste evenimente, se conturează de la an la an o comunitate stabilă care câștigă noi colaboratori cu fiecare ediție. Prezentul este încurajator. Ce ne rezervă viitorul? Mai mulți participanți, speakeri cu greutate, teme extrem de interesante și de ultimă ora în domeniu și un impact tot mai mare asupra mediului de business din Galati, si de ce nu, din România.

BOGDAN PANĂ
Președinte Openhub

 

Vă mulțumim tuturor celor ce ați participat in cadrul evenimentelor sub marca OPENHUB si vă invităm să participați si in cadrul urmatoarelor conferințe ce se vor desfasura in perioada următoare.