one-day ticket ......................... $37
two-days ticket ..................... $70
three-days ticket ................ $100
four-days ticket ................. $125

get ticket
Just Pitch! #2
27 Mai
2023
 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

27 mai 2023, ora 10:00 AM,
Restaurant Flow, Galați
d43e40

Proiect cofinanțat de Uniunea Europeană (UE) din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020
Titlul proiectului: Crearea unui Hub de Inovare Deschisa în Regiunea Sud-Est (OpenInnoHub) • Cod mySMIS 153386

despre just pitch 2!

Două Module ce aprofundează subiectul provocărilor antreprenorului la început de drum.

Evenimentul „Just Pitch” își dorește să promoveze antreprenorii locali prin înscrierea într-o competiție de idei de afacere în urma căreia vor exista sesiuni de prezentare publică (pitch-uri) ale proiectelor ce vor fi jurizate de către antreprenori de succes și experți în domeniul de business.

Scopul evenimentului este de a promova exemplele de bună practică în domeniul antreprenoriatului și de a încuraja fenomenul de Start-up-uri în Galați.

Prin organizarea acestui concurs de idei, Open Hub susține inițiativa și entuziasmul tinerilor din comunitatea locală, oferindu-le acestora un cadru în care pot primi un feedback instant și real pentru ideea lor de business.

concept

MODUL 1
modulul 1 - prezentări

Povești de succes și oportunități de accelerare a startup-urilor

Se vor aborda teme practice privind modele de business, corelate cu oportunități de finanțare, incubare și accelerare. Modulul 1 il va avea in centru pe Codruț Ivănescu, artist 3D și antreprenor pasionat de tehnologie.

MODUL 2
modulul 2 - concurs de idei: competiție de Pitch-uri

Just Pitch 2!

La această competiție se pot înscrie toți cei care doresc să inițieze o activitate antreprenorială și au o idee de afacere, dar fie nu s-au lansat, fie au deschis deja un start-up care are o vechime de maxim 3 ani.
Pentru a te inscrie în Competiție te invităm să citești Regulamentul și să completezi formularul cât mai detaliat. Fie ca vei fi în sală ca simplu spectator sau participant în competiție, te invităm să îți confirmi înscrierea cât de curând pentru a nu rata o atmosferă unică și antrenantă!

calendar

CALENDAR
Înscriere

Deadline înscriere idei de business: 22 mai 2023

Anunțarea finaliștilor ce vor prezenta pitch-urile la eveniment: 24 mai 2023

Finaliștii selectati vor avea ocazia să își prezinte în fața publicului și a juriului ideile în data de 27 mai 2023. Cea mai bună idee va fi votată atât de membrii Juriului.

În urma deliberării juriului, finaliștii au oportunitatea de a câștiga Premii în valoare de 5000 euro.

REGULAMENT
Regulament

Competiția se desfășoară exclusiv în acord cu dispozițiile prezentului Regulament și a legislației incidente. Participarea la competiție este condiționată de acceptarea prealabilă a Regulamentului.

VIZUALIZEAZĂ REGULAMENTUL

speakeri & orar

Agenda Just Pitch 2!

moderator

MODERATOR
Geraldine Ghineț

Antreprenor, membru fondator Adquest - Galati, Romania

Geraldine este un vârtej de creativitate și inovație. Ea transformă ideile originale în realități tangibile prin spiritul său antreprenorial. Abordarea sa unica si ingenioasa schimbă în mod constant regula jocului, deschizând noi drumuri în industrie. Geraldine nu se mulțumește cu statut quo-ul; ea se străduiește întotdeauna să depășească așteptările și să creeze oportunități unde alții văd obstacole.

speakers

Cosmin Stamate
Cosmin Stamate

PhD Student și Lecturer la Colegiul Birkbeck UK, cercetător în inteligența artificială și machine learning

Stamate Cosmin este un reputat PhD Candidate, cercetător și Lecturer la Colegiul Birkbeck, din Regatul Unit, unde predă cu pasiune și dedicare disciplinele legate de inteligența artificială și machine learning. Cu o experiență vastă în cercetare, a contribuit semnificativ la progresul acestor domenii prin munca sa riguroasă și inovatoare. Cosmin este cunoscut pentru abilitatea sa de a comunica concepte complexe într-un mod accesibil, cultivând în același timp entuziasmul și curiozitatea studenților săi. Conducerea sa în domeniul AI și machine learning este remarcabilă, aceasta fiind evidențiată de numeroasele sale publicații și prezentări la conferințe de prestigiu. Prin munca sa, Stamate Cosmin continuă să modeleze viitorul inteligenței artificiale și al machine learning-ului.

Laura Rață
Laura Rață

Digital Marketing Manager & Strategist în cadrul Thecon Group, Galați - România

Laura se auto-descrie drept un entuziast al marketingului, cu o pasiune dezvoltată în acest domeniu încă de mic copil. Cu un mix echilibrat de creativitate și analiză, reușește să creeze și să implementeze strategii de marketing eficiente în toate proiectele pe care le gestionează. Este orientată către rezultate, își impune standarde de calitate foarte ridicate și este mereu în căutare de noi provocări. La capitolul internaționalizare, atât experiențele de studiu, cât și hobby-ul de a călători, o fac pe Laura să fie un bun consultant, dar și o bună prietenă a organizațiilor de peste mări și țări.

Georgiana Mihailovici
Georgiana Mihailovici

Antreprenoare, om de marketing, fondatoare Aditude, Galați - România

Georgiana este creierul din spatele agenției de marketing Aditude. Pasiunea îi permite să creeze strategii de marketing inovatoare și să-și pună amprenta asupra industriei. În calitate de fondatoare, ea combină abilitățile de conducere cu o înțelegere profundă a lumii marketingului, aducând la masă idei care propulsează clienții ei către succes. Cu un ochi ager pentru detalii și o abordare proactivă, ea este mereu în căutare de noi oportunități de creștere pentru agenția ei.

Vlad Ionuț
Vlad Ionuț

Președinte OpenHub, Blogger, manager Thecon, Galați-România

Ion este o personalitate multifacetică, cu un portofoliu impresionant de roluri și realizări. Ca Președinte al ONG-ului OpenHub, el conduce cu pasiune și dedicare, încurajând transparența și colaborarea în toate proiectele. În calitate de blogger pe ionpeblog.ro, Ion împărtășește perspectiva sa unică și cunoștințele sale vaste, oferind valoare constantă cititorilor săi. În rolul său de manager al agenției de web development Thecon, el se bazează pe o combinație de experiență și abilități de leadership pentru a conduce echipa spre realizări excepționale. În toate aceste roluri, Ion își demonstrează abilitatea de a inova, de a conduce și de a inspira.

juriu

Munteanu Bogdan
Munteanu Bogdan

Manager Cleste.ro

Bogdan Munteanu este un lider versatil și dedicat cu un spirit antreprenorial puternic. În calitate de manager al magazinului online Cleste.ro, el orchestrează operațiunile cu o mână fermă și o viziune clară, asigurându-se că fiecare aspect al afacerii funcționează la cel mai înalt nivel.

Jascanu Veronica
Jascanu Veronica

Profesor Universitar - Universitatea Dunărea de Jos Galați

Veronica Jascanu este un profesor universitar de excepție la Universitatea Dunărea de Jos Galați, unde își împărtășește cunoștințele vaste în domeniul IT cu studenții ei. Cu o abordare pedagogică inovatoare și o pasiune profundă pentru tehnologie, Veronica nu doar predă, ci și inspiră următoarea generație de profesioniști IT. Ea se mândrește cu abilitatea de a simplifica concepte complexe și de a le face accesibile tuturor. Veronica este nu numai un educat activ în domeniul tehnologiei, dar și un lider în comunitatea academică, căutând constant să aducă noi perspective și abordări în sala de curs.

Lucian Ciurea
Lucian Ciurea

Antreprenor, manager Sitebunker

Lucian Ciurea este un antreprenor dinamic și un manager dedicat la sitebunker.ro, un business de web hosting de succes. Cu o înțelegere profundă a tehnologiei și a nevoilor clienților săi, Lucian conduce afacerea cu o viziune clară și o abordare pragmatică. El a dovedit abilitatea de a naviga într-un domeniu tehnologic în continuă schimbare, menținând în același timp un serviciu de înaltă calitate pentru clienții săi. Spiritul său antreprenorial și angajamentul pentru inovație fac din Lucian un lider de neegalat în industria web hosting-ului.

sambata 27 mai 2023

10:00 am - 10:30 am

Restaurant Flow
Strada Roșiori
Galați

registration

Welcome & Coffee

modul 1 - prezentări

10:30 am - 11:00 am

Prezentare Friend CCI: cum poți obține 50.000eur pentru afacerea ta

Speaker: Laura Andreea Rață

Digital Marketing Manager & Strategist în cadrul Thecon Group, Galați - România

11:00 am - 11:20 am

Importanța investiției în marketing pentru business-urile la început de drum

Speaker: Georgiana Mihailovici

Antreprenoare, om de marketing, fondatoare Aditude, Galați - România

11:20 am - 11:35 am

The Future of Open Hub Creative Cluster

Speaker: Vlad Ionut

Președinte OpenHub, Blogger, manager Thecon, Galați-România

11:35 am - 11:50 am

LLMs for startups and beyond

Speaker: Cosmin Stamate

PhD Student și Lecturer la Colegiul Birkbeck UK, cercetător în inteligența artificială și machine learning

11:50 am - 12:20 pm

Coffee break & Networking

have a break

modul 2 - concurs de idei: competiție de pitch-uri

12:30 pm - 12:40 pm

Finalist 1

Pitch 5' - Q&A 5'

12:40 pm - 12:50 pm

Finalist 2

Pitch 5' - Q&A 5'

12:50 pm - 13:00 pm

Finalist 3

Pitch 5' - Q&A 5'

13:00 pm - 13:10 pm

Finalist 4

Pitch 5' - Q&A 5'

13:10 pm - 13:20 pm

Finalist 5

Pitch 5' - Q&A 5'

13:20 pm - 13:30 pm

Deliberare câștigători

Networking, cocktail

13:30 pm

Desemnare câștigător & Closing event

înscrie-te!

idee de afacere sau spectator?

S-a înregistrat o eroare când îți validăm datele. Te rugăm să încerci din nou.
Problemă conexiune la server
Gata! Te contactăm curând pentru a confirma prezența la eveniment!

Completați formularul de mai sus sau trimiteți cererea de înscriere prin email la contact@openhub.ro

contact

contact@openhub.ro

strada siderurgiștilor, nr 9

800364 galați, românia

Restaurant Flow, Strada Roșiori, Galați

facebook