... locuri rămase

one-day ticket ......................... $37
two-days ticket ..................... $70
three-days ticket ................ $100
four-days ticket ................. $125

get ticket
Just Pitch!
4 Iulie
2019
 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

4 iulie 2019, ora 15:00 PM,
Restaurant Flow, Galați
d43e40

despre just pitch!

Două Module ce aprofundează subiectul provocărilor antreprenorului la început de drum.

Evenimentul „Just Pitch” își dorește să promoveze antreprenorii locali prin înscrierea într-o competiție de idei de afacere în urma căreia vor exista sesiuni de prezentare publică (pitch-uri) ale proiectelor ce vor fi jurizate de către antreprenori de succes și experți în domeniul de business.

Scopul evenimentului este de a promova exemplele de bună practică în domeniul antreprenoriatului și de a încuraja fenomenul de Start-up-uri în Galați.

Prin organizarea acestui concurs de idei, Open Hub susține inițiativa și entuziasmul tinerilor din comunitatea locală, oferindu-le acestora un cadru în care pot primi un feedback instant și real pentru ideea lor de business.

concept

MODUL 1
modulul 1 - prezentări și panel

Povești de succes și oportunități de accelerare a startup-urilor

Se vor aborda teme practice privind modele de business, corelate cu oportunități de finanțare, incubare și accelerare. Modulul 1 se va incheia cu un Panel interactiv moderat de Claudiu Florea, ce va angaja 4 antreprenori de renume într-o sesiune interactivă și sinceră despre provocările și insuccesele pe care aceștia le-au întâmpinat în companiile pe care le dețin.

MODUL 2
modulul 2 - concurs de idei: competiție de Pitch-uri

Just Pitch Us!

La această competiție se pot înscrie toți cei care doresc să inițieze o activitate antreprenorială și au o idee de afacere, dar fie nu s-au lansat, fie au deschis deja un start-up care are o vechime de maxim 3 ani.
Pentru a te inscrie în Competiție te invităm să citești Regulamentul și să completezi formularul cât mai detaliat. Chiar dacă este opțional, te invităm să transmiți și un video cu un pre-pitching în care poți convinge juriul să fii selectat printre finaliști. Fie ca vei fi în sală ca simplu spectator sau participant în competiție, te invităm să îți confirmi înscrierea cât de curând pentru a nu rata o atmosferă unică și antrenantă!

calendar

CALENDAR
Înscriere

Deadline înscriere idei de business: 25 iunie 2019

Anunțarea finaliștilor ce vor prezenta pitch-urile la eveniment: 27 iunie 2019

Finaliștii selectati vor avea ocazia să își prezinte în fața publicului și a juriului ideile în data de 4 iulie 2019. Cea mai bună idee va fi votată atât de membrii Juriului cât și de audiență printr-un sistem de televotare.

În urma deliberării juriului și a publicului, finaliștii au oportunitatea de a câștiga Premii în valoare de 10.000 RON

REGULAMENT
Regulament

Competiția se desfășoară exclusiv în acord cu dispozițiile prezentului Regulament și a legislației incidente. Participarea la competiție este condiționată de acceptarea prealabilă a Regulamentului.

VIZUALIZEAZĂ REGULAMENTUL

speakeri & orar

Agenda Just Pitch!

moderator

MODERATOR
Claudiu Florea

Learning Coach, Facilitator, Mentor at My Own - Iași, România

Claudiu este expert in marketing si comunicare de brand, dar ceea ce il diferentiaza este capacitatea de a vedea lucrurile atat din punct de vedere creativ, cat si din perspectiva de business.
Experienta sa numara zeci de clienti, brand-uri locale si nationale, un start-up si contributia la dezvoltarea mediului de advertising local. A gasit mereu solutii, a invatat din tot ce i s-a intamplat, iar acum este pregatit sa contribuie la succesul altor oameni de afaceri si implicit la succesul altor afaceri.

speakers

Eniko Matyus
Eniko Matyus

Coordonator InnoHub, Manager Clusterul Regional de Balneoterapie Transilvania - Sfântu Gheorge, Covasna, Romania

Eniko este cofondatoarea și coordonatoarea innoHUB - spațiu inovativ de colaborare în cadrul Incubatorului de Afaceri din Sfântu Gheorghe. Eniko lucrează la un concept despre modul în care centrele de inovare ar putea fi centre de valoare și de capturare a talentului, răspunzând la mai multe provocări ale societății caracteristice pentru Europa de Est.

Alexandru Agatinei
Alexandru Agatinei

Facilitator global in Techstars Startup Weekend, Curator pentru Techstars Startup Digest Romania - București, Romania

Alexandru Agatinei este un evanghelist al ecosistemului de startup din România și pe care îl conectează cu rețele internaționale care susțin antreprenorii, precum Techstars.
Este co-organizator Techstars Startup Weekend în România și facilitator de programe de inițiere și accelerare pentru startup-uri.
Parte din timpul său și-l dedică unei inițiative sociale, Căminul ASV, un cămin de bătrâni din Moinești, județul Bacău

Anamaria Mișa
Anamaria Mișa

Coordonator comunicare și relații comunitare BCR, Constanța

Anamaria Mișa este coordonator de comunicare la una dintre cele mai importante bănci din România. Are o experiență de 8 ani de zile în sistemul bancar, însă și-a început cariera în presa locală din Constanța. Anamaria se ocupă de comunicarea corporativă și afacerile comunitare ale Băncii Comerciale Române, în zona de sud-est a României. Coordonează cel mai complex program de educație financiară din România, program ce a intrat în Cartea Recordurilor pentru “Cea mai mare lecție de educație financiară din lume”, în octombrie 2018. Anamaria își dorește să creeze punți de legătură între oameni și promovează conceptul de #încredere și colaborare între comunitățile locale și companii pentru a stimula dezvoltarea urbană.

Radu Oprea
Radu Oprea

Președintele Patronatului Tinerilor Întreprinzatori din Regiunea Sud – Est (PTIR-SE) și Vicepreședinte Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Cu o experiență de peste 10 ani în antreprenoriat, Radu Oprea scrie și implementează proiecte în cele două domenii care îl pasionează: mediul de afaceri și democrația participativă.
Prin intermediul PTIR-SE, implementează cu succes proiecte finanțate prin POCU/POSDRU, în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare SMART și alte organizații din țară. Radu Oprea este deasemenea formator în competențe antreprenoriale și fellow în cadrul programelor “Community Solutions Program” al Departamentului de Stat American și German Marshall Fund of the United States.

juriu

Alex Dumitrașcu
Alex Dumitrașcu

Antreprenor, Fondator Apiplant

Cu un deceniu de experiență în calitate de CEO al Apiplant, Alex a însumat experiență dovedită în logistică, HR, consultanță și gestionarea resurselor. Apiplant este o societate ce activează în domeniul agro-business încă din anul 1993.

Cristian Stoleru
Cristian Stoleru

Antreprenor, Co-Fondator Dynamic Selling Group

Deținătorul celui mai important distribuitor de profile și accesorii pentru prelucrarea tâmplăriei PVC din România, Cristian a consolidat cele mai eficiente strategii de business growth. Dynamic Selling Group deține divizia Ramplast DMC din cadrul Oltchim, preluată în 2013.

Geraldine Ghineț
Geraldine Ghineț

Fondatoare Adquest

Co-fondatoare a unei companii de design și advertising, Geraldine însumează peste 10 ani de experiență în administrarea Adquest. Autoare a 3 volume de poezii și absolventă a Facultății de Economie, Geraldine nu este străină domeniului creativ, dar nici de a celui de business management.

joi 4 iulie 2019

15:00 pm - 15:20 pm

Restaurant Flow
Strada Roșiori
Galați

registration

Welcome & Coffee

15:20 pm - 15:40 pm

Moderator Claudiu Florea

intro

modul 1 - prezentări și panel

15:40 pm - 16:00 pm

Provocarile și riscurile la care se supun antreprenorii debutanți

Speaker: Radu Oprea

Președintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud – Est (PTIR-SE) și Vicepreședinte Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

16:00 pm - 16:20 pm

Acceleratorul de Business - InnovX

Speaker: Invitat Reprezentant BCR

16:20 pm - 16:40 pm

Growing into an Innovation Hub

Speaker: Eniko Matyus

Coordonator InnoHub, Manager Clusterul Regional de Balneoterapie Transilvania Sfantu Gheorge, Covasna, Romania

16:40 pm - 17:00 pm

Alexandru Agatinei

Storytelling - Success and Startup stories

Facilitator at Startup Weekend, Community Builder and at Rubik Hub București, Romania

17:00 pm - 17:15 pm

Coffee break & Networking

Storytelling - Success and F*&%up stories

17:15 pm - 18:15 pm

Panel Povești de succes

Moderator: Claudiu Florea

CRISTIAN STOLERU - Manager General, Ramplast

ALEX DUMITRAȘCU - IV Future & CEO Apiplant ApiPlant

GERALDINE GHINEȚ - CEO Adquest Image

18:15 pm - 18:30 pm

Coffee break & Networking

have a break

modul 2 - concurs de idei: competiție de pitch-uri

18:30 pm - 18:40 pm

Finalist 1

Pitch 5' - Q&A 5'

18:40 pm - 18:50 pm

Finalist 2

Pitch 5' - Q&A 5'

18:50 pm - 19:00 pm

Finalist 3

Pitch 5' - Q&A 5'

19:00 pm - 19:10 pm

Finalist 4

Pitch 5' - Q&A 5'

19:10 pm - 19:20 pm

Finalist 5

Pitch 5' - Q&A 5'

19:20 pm - 19:50

Deliberare câștigători

Votare public, Networking, cocktail

19:50 pm

Desemnare câștigător & Closing event

despre InnovX

program intensiv care propulsează companii sau idei de business

by BCR

BCR lansează primul accelerator de business cu expertiză globală dedicat start-up-urilor și IMM-urilor românești care inovează prin tehnologie

Acceleratorul BCR-InnovX este un program intensiv care propulsează companii sau idei de business, comprimând ani de învățare din experiență în doar câteva luni! BCR-InnovX este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii.

În program vor fi selectați, în mai multe etape, 25 de actuali și viitori antreprenori împărțiți în trei categorii:

 • Grinders (cifra de afaceri de 0 euro - 100.000 de euro)
 • Start-ups (cifra de afaceri de 100.000 euro - 1 mil. euro)
 • Scaleups (1 mil. euro – 2,6 mil. euro)

Pe parcursul întregului program și chiar și după absolvire, antreprenorii selectați beneficiază de: resurse educaționale permanente, networking, mentorat. Aceștia vor avea ocazia să își prezinte ideile tech revoluționare în centre de afaceri precum Londra, Barcelona și chiar Silicon Valley.

înscrie-te!

idee de afacere sau spectator?

S-a înregistrat o eroare când îți validăm datele. Te rugăm să încerci din nou.
Problemă conexiune la server
Gata! Te contactăm curând pentru a confirma prezența la eveniment!

Completați formularul de mai sus sau trimiteți cererea de înscriere prin email la contact@openhub.ro

contact

contact@openhub.ro

strada siderurgiștilor, nr 9

800364 galați, românia

Restaurant Flow, Strada Roșiori, Galați

facebook