Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

E-Marketing Hub

iunie 6, 2015 @ 10:00 am - 2:00 pm

Pe 6 iunie 2015, va avea loc conferinţa  E-Marketing Hub 2015! Pentru cei interesaţi, îi aşteaptă o zi în care 4 speakeri de elită le vor da detalii despre soluţii inovative şi punctuale de marketing care se diferenţiază prin calitate, abordare strategică şi creativitate, reţele sociale, bloguri şi multe altele. Astfel, de la ora 10.00, la restaurantul Flow, cei prezenţi vor avea de parcurs următoare agendă:

10:30 – 11:00: Soluţii de marketing pentru tineri ambiţioşi şi antreprenori curajoşi – Oana Sav  – COORDONATOR ŞI TRAINER, INSTITUTUL DE MARKETING.

Oana Sav este coordonator şi trainer pentru Oxford College of Marketing la Institutul de Marketing şi consultant la More Marketing Solutions. Absolvent al programului Chartered PostGraduate, deţine titlul de Chartered Marketer, cea mai înaltă distincţie acordată de Chartered Institute of Marketing (CIM). A lucrat în calitate de expert sau consultant pe proiecte şi campanii pentru branduri româneşti sau internaţionale pe pieţe şi segmente de clienţi din România, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Spania, Italia, Marea Britanie şi SUA.

11:10 – 11:40: Soluţii de marketing pentru tineri ambiţioşi şi antreprenori curajoşi – Mihaela Pântea  – BUSINESS COMMUNICATION DESIGNER, EDITOR MARKETING FOCUS

Mihaela Pantea, absolventă de Finanţe-Banci la ASE a ales, în 1993 calea jurnalismului economic şi financiar-bancar unde a evoluat într-o carieră jurnalistică de success la trusturi de presă precum WAZ Medien Holding/România liberă, Realitatea-Caţavencu, Adevărul Holding şi Forbes România.

Începând cu anul 2000, a demarat şi proiecte de comunicare şi relaţii publice, dezvoltate pentru diferite companii romaneşti şi antreprenori români, în paralel cu activitatea de creaţie, coordonare şi implementarea evenimentelor de afaceri. A fost, timp de doi ani, Communication Director la CEC Bank, între 2005-2006

12:10 – 12:40: Social Media Buzz. Our world is shaped by the media? –  Andrei Cismaru – SOCIAL MEDIA MANAGER BITDEFENDER

A facut liceul de electronică deşi nu i-a plăcut niciodată matematica. Îi place să se înconjoare de oameni care sa îl provoace, să scoată cât mai mult din el. Îi plac discuţiile în contradictoriu, bine argumentate. A lucrat în calitate de expert în social media pentru companii precum Mobexpert, Digital Antena Group, iar în prezent coordonează campanii de social media pentru Bitdefender.

12:50 – 13:20: Marketing + Design = Magic – Ionuţ Vlad – GRAPHIC DESIGNER, THECON

Este o persoană deschisă, cu o minte sănătoasă, cu o dorinţă de cunoaştere, cu un temperament balansat, cand incendiar, cand melancolic, dar întotdeauna autentic. Este ceea ce gândeşte, şi niciodată nu gândeşte după tipare, mereu situat undeva în afara cutiei. Acest lucru i-a sporit creativitatea si originalitatea. Pasionat de design de mai bine de 10 ani. La un nivel profesionist practică designul grafic de 4 ani. A fost implicat în diferite proiecte unde elementul de design a avut un rol esenţial, fie el digital sau printat, acesta a ajutat la fixarea ideii in mintea audienţei.

 

Detalii

Data:
iunie 6, 2015
Timp:
10:00 am - 2:00 pm

Loc de întâlnire

Restaurant FLOW
Strada ROȘIORI, Hotel Faleza
Galati, Romania
+ Harta Google