Înscriși Business (24)

Vlad Mototolea

Telefon: 0745375308

Email: vladmototolea@gmail.com

Link:

Descriere: Eu sunt Vlad. Sunt creator de conținut audiovizual pentru business-uri și asociații. Am început drumul acesta ca și fotograf însă pe parcurs, pe lângă mutarea atenției generale în acea direcție, am descoperit că aceleași reguli din fotografie se aplică și în video. Și astfel mi-am început parcursul oferind servicii de creație si producere de conținut audiovizual companiilor și organizațiilor ce au nevoie. Mi-am propus ca prețurile practicate să fie transparente și ușor de bugetat împărțindu-l în două componente: tarif per ora lucrată împreună cu clientul și tarif per produs final. Toate acestea fiind stabilite de comun acord înaintea începerii colaborării. Acest model de business îl practic de câțiva ani și îl găsesc benefic pentru ambele părți

Ichim Alcmena

Telefon: 0752844311

Email: alcmenaichim@yahoo.com

Link: https://www.youtube.com/watch?v=NgTEAabqt0Q

Descriere: Ideea mea este realizarea unui aeroport international in judetul Galati. Pasii pt. realizarea acestui proiect sunt: -Achizitionarea terenului (circa 10 hectare) arpoximativ: 200.000 euro -Amenajarea pistelor si locurilor de parcare aproximativ +mana de lucru: 60.000 euro -Construirea cladirii +amenajarea salii de asteptare +spatii comerciale pt. inchiriat +turn de control+magazie de marfuri: 674.000 euro Bilant anual incaz ca va fi clasa A: -Cifra de afaceri: 6.300.000 euro -Cheltuieli -Marja profit: 27,4% -Crestere anuala:18% Obiective: -Atragerea de cati mai multi operatori aerieni -Sursa de energie alternativa (eoliana si solara)

DEDIU Roxana Diana

Telefon: 0747893934

Email: roxyrowing@gmail.com

Link: https://www.youtube.com/watch?v=R43V0ufGc68&feature=youtu.be

Descriere: Ma numesc Roxana Dediu! Pasionata de antreprenoriat si fascinata de tehnologiile viitorului! Eu voi transforma imposibilul în posibil în cel mai scurt timp posibil. Îmi doresc sa dezvolt un studio de imprimare 3d! Voi aborda toate tipurile de industrii:automotive, marketing, arta, design, dar mai ales voi lucra pentru afacerile din sectorul naval oferindu-le machetele și piesele necesare la un preț considerabil redus fata de tehnologiile tradiționale! Principalul meu om de echipa este cel care îmi furnizează echipamentele un tânăr antreprenor din Iași! Îmi doresc într-un an sa ajung la nivelul de ferma de imprimante 3d! Îmi doresc sa particip la acest concurs pentru a-mi spune povestea și pentru a auzi alte povesti de succes!

Coropcianu Alexandru-Dorian

Telefon: 0745102150

Email: dorian.coropcianu@gmail.com

Link: https://youtu.be/gHVIlxdlRfE

Descriere: Mă numesc Dorian și am 23 de ani. Anul trecut, am terminat facultatea, moment în care am și pus bazele acestei afaceri, prin intermediul proiectului AntRES. Creative 3D Printing Centre, după cum spune și numele reprezintă un centru de printare 3D. Ideea a pornit de la dorința de a pune la dispoziția, a oricui are nevoie, această tehnologie. Domeniile unde se poate aplica printarea 3D sunt extrem de diversificate, astfel și piața de deschidere poate fi pe măsură. Printre cele mai cunoscute sunt: Arhitectura, Educația, Ingineria și probabil cel mai impresionant Medicina. Inițial afacerea va porni ca un magazin fizic, și se va dezvolta pe plan loca. Aici clienții se vor putea familiariza cu potențialul acestei tehnologii și vor colabora direct cu angajații. Ulterior se dorește crearea unei platforme ce va avea mai multe roluri: va fi magazin online, va fi blog unde cei pasionați își vor împărtăși ideile, iar în final se dorește a fi marketplace unde freelancer-ii vor putea să își expună proiectele, în acest domeniu. Odată cu dezvoltarea mai amplă a platformei se dorește și extinderea pe plan național.

GADEI CRISTINA GINA

Telefon: 0725679117

Email: cristinagadei@gmail.com

Link:

Descriere: Cine sunt? Ma numesc Gadei Cristina-Gina, am 29 de ani, sunt o persoana energica, pun mult suflet in ceea ce fac, iar automotivarea este unul din punctele mele forte. Iubesc sa invat lucrui noi, sa cunosc oameni noi, imi plac provocarile – ma activeaza sa simt ca ma dezvolt personal si profesional zi de zi. Consider ca Reteta succesului este sa dai 100% in tot ceea ce faci in mod consecvent.Despre ideea mea de afacere?Ideea de afacere constă în înfiinţarea unui Spaţiu de coworking (de colaborare) în judeţul Galaţi, care va reprezenta un spaţiu de birouri deschis, oferind accesibilitate la o comunitate intr-un mediu de lucru flexibil, dar profesionist. Acest spaţiu comun de lucru va oferi o serie de facilităţi cum ar fi: birouri, sala de sedinte, Sala de evenimente, accesul la bacatarie, şi accesul la dotări tehnologice – adresându-se start-upurilor, micilor antreprenori si freelancerilor. Înfiinţarea unui spaţiu de coworking (spaţiu de colaborare) în Galaţi reprezintă o idee revoluţionară care va oferi start-upurilor, micilor antreprenori si freelancerilor un spaţiu accesibil, creativ şi colaborativ – un mediu de lucru comun în care aceştia îşi pot derula business-urile individuale/proiectele, pot participa la evenimentele derulate în interiorul spaţiului şi pot colabora cu ceilalţi utilizatori. Nevoia de un spatiu de coworking vine ca un răspuns la dezvoltarea generaţiei digitale care are parte de mobilitate şi flexibilitate foarte mare în derularea activităţii, dar care suferă de izolare şi care în timp resimte efecte negative asupra productivităţii, creativităţii şi inovării. Înfiinţarea acestui spaţiu de coworking rezolvă aceste probleme, oferind atât spaţiul fizic cât şi mediul de care are nevoie această generaţie care se află în continuă dezvoltare. Conceptul de coworking este concentrat pe crearea unui spaţiu ca suport colaborativ, deschiderea membrilor, împărtăşirea cunoştinţelor, inovare şi experienţa plăcută de lucru a utilizatorilor. Acest spaţiu de coworking îşi propune să aducă oamenii împreună, prin munca pe care o fac, oferind suport administrativ, creativ şi social– punând la dispoziţie mai mult decât spaţiul şi serviciile profesionale, dar care va facilita crearea unei comunităţi puternice.De ce vreau sa particip? Din secţiunea „Galaţiul duce lipsă” – am identidicat o nevoie reală de un spaţiu de coworking pentru start-upuri, antreprenori si freelanceri, în prezent această cerere nefiind acoperită. Îmi doresc să poziţionez oraşul Galaţi pe harta spaţiilor de coworking din România în vederea înfiinţării unei comunităţi ca şi spaţiu de colaborare dintre startup-uri, antreprenori si freelanceri, care să genereze plus valoare în comunitatea locala.

Ilinca Nicolae

Telefon: 0741330091

Email: ilinca@pediatrieanastasia.ro

Link:

Descriere: Replicarea unor scenarii de mediu extern, reale, cu impact semnificativ în reactia terapeutică a pacientului, folosind IVR. Tehnica folosita permite modificarea stimulilor pentru a modula reactia. Lipsa controlului in viata reala) nu se poate opri stimulul. Solutia, inovatia, reprezinta modul in care se va face terapia, modul in care aplicam IVR in terapie.

Simona Stavar

Telefon: 0755374644

Email: simonaioanastavar@gmail.com

Link: https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive

Descriere: Sunt antreprenor in domeniul educatiei. Sunt o persoana ambitioasa, dedicata muncii sale si imi doresc sa fiu din ce in ce mai buna in ceea ce fac. Am aspiratii mari si dorinta de a evolua constant. Proiectul meu are la baza tehnologizarea educatiei, un proces prin care studiul la clasa poate fi accesat si de acasa sau de oriunde in lume, materialele folosite vor fi la indemana tuturor iar cursantii vor putea primi suport si feedback chiar si dupa terminarea sesiunilor. Procesul de predare-invatare va fi unul interactiv, ghidat de profesor si cursanti. Cu ajutorul unei table interactive si a materialelor didactice in format electronic cursantii vor avea parte nu doar de cursuri de limba engleza ci si de instruire in folosirea tehnologiei, un proces care este la ora actuala bazat pe self-learning. Imi doresc sa particip la acest proiect pentru a-mi prezenta ideea, pentru a descoperi alte proiecte si oameni care m-ar putea inspira pe viitor si pentru a lua contact cu o mica parte din comunitatea antreprenorilor.

Pavel Bogdan

Telefon: 0740119902

Email: pavel.ionutbogdan@gmail.com

Link:

Descriere: Salut,Numele meu este Bogdan si vreau sa va prezint ideea mea de afacere si anume Hrana Vesela, nu este o afacere care nu s-a mai facut, pentru ca este in domeniul petshop dar, prezinta un concept nou pentru Galati acela de a va livra mancarea pentru prietenul fiecaruia acasa, traim in secolul 21 supranumit si secolul vitezei, iar noi vrem sa castigam timp pentru clientii nostri, stiind cu totii ca timpul se castiga din ce in ce mai greu. De ce participam la acest pitch? Simplu, ne dorim sa va prezentam afacerea noastra, sa ne promovam si sa traim o experienta cu poate primii nostri clienti si as dori sa ne dati aceasta oportunitate.Va multumesc!

Aurelian

Telefon: 0744135532

Email: aurelian_gheorghita@yahoo.com

Link:

Descriere: X

Liliana Moise

Telefon: 0745628938

Email: liliana.moise@yahoo.com

Link: Link

Descriere: BNI-busniss networking Aduc in acelasi loc antreprenori care isi doresc sa -si creasca busniss-ul prin obtinerea de recomandari si totodata prin oferirea de recomandari celorlalti antreprenori .

Oana Zbarcea

Telefon: 0755314496

Email: oana.zbacea@ugal.ro

Link: https://www.dropbox.com/home?preview=20190620_162436.mp4

Descriere: Numele meu este Oana Zbarcea, am 29 de ani, iar anul trecut am obtinut finantare pentru ideea mea de afacere in cadrul proiectuluI Antres, organizat de Universitatea Dunarea de Jos din Galati. Afacerea propusa de mine face parte din domeniul fabricarii ambalajelor din material plastic, firma infiintata avand codul CAEN 2229. La inceputul afacerii ambalaje vor fi fabricate din plastic reciclat, urmand ca apoi, ele sa fie fabricate din plastic biodegradabil,aliniindu-se totodata cu modificariile din legislatie, ce vor fi impuse din anul 2020, iar pe viitor imi doresc ca in cadrul fabricii sa se produca articole de unica folosinta din plastic biodegradabil. Imi doresc sa particip la acesta competitie de afaceri, deoarece atat informatiile pe care le voi cunoaste in cadrul acesteia, cat si eventualul castig al marelui premiu, ma vor ajuta in afacerea mea, aflata la inceput de drum.

Constantin Madalin

Telefon: 0754925512

Email: madalin.constantin15@yahoo.ro

Link: https://www.youtube.com/watch?v=hCCxelISPAM&feature=youtu.be

Descriere: Buna ziua, Ideea mea de business este sa fac un blog pe care sa scriu despre locurile de vizitat din Romania si despre experientele sportive si distractive pe care oamenii le pot incerca. In plus vreau sa creez si un magazin online cu articole sportive si distractive. Pentru mai multe detalii va rog sa urmariti videoul atasat. Multumesc.

Ana Maria Toader

Telefon: 0758651769

Email: anam.toader@gmail.com

Link: https://www.youtube.com/watch?v=vxKBrATFAcY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR30PbL8iPuYbuVd37Eo5kyqtMY9No9MT3PV2nmmGAaIcE-tYBtm2xRZLYo

Descriere: Buna ziua! Sunt Ana Maria Toader, Am decoperit lumea antreprenoriatului in urma cu 6 luni si de atunci incerc sa acumulez cat mai multe informatii si experiente in aceast domeniu. Consider ca fiecare feedback primit este important. Provocarea pitchului de 60 secunde mi-a placut mult si sunt fericita ca am reusit sa o finalizez. O zi frumoasa!

BURLUI TUDOREL

Telefon: 0744472456

Email: tudorelburlui@yahoo.com

Link: https://youtu.be/piOFgAkWAnk

Descriere: Speed Stacks joc, miscare, nou si buna dispozitie

Dragos Toporau

Telefon: 0755066740

Email: dragos.toporau@gmail.com

Link: https://www.youtube.com/watch?v=PZa02SpGaUc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3NFPVsdDqMdjrQvwt74A2ObJReWXJV_j7cToaMNtahcS2oaI8ffdmYslg

Descriere: Salut,Numele meu este Dragos Toporau si sunt la inceput de drum cu afacerea pe care doresc sa o prezint. Este vorba despre un cabinet medical care acorda asistenta medicala primara de la distanta (telemedicina). Conceptul nu este unul nou, insa abia anul acesta va intra in aplicare in Romania din punct de vedere al legislatiei.Motivul pentru aplic este pentru a primi feedback din partea voastra si pentru reusi sa imi dezvolt afacerea.Va multumesc!Numai bine, Dragos Toporau

Ichim

Telefon: 0757970377

Email: gisselle1789@yahoo.com

Link:

Descriere: Ideea mea este un aeroport international legat de un centru comercial

Andreea Violeta Bobe

Telefon: 0742614790

Email: andreeavioletabobe@gmail.com

Link: https://drive.google.com/open?id=1znWlQQivXFrW4D-SqzBW9YvmeMMKuTbh

Descriere: Lumea mă știe drept Violeta, o fată băgată în toate prostiile, curioasă, copilăroasă, cam atehnică, dar cu o ambiție ce-i eclipsează defectele. Nu știu dacă s-a mai realizat ceva asemănător, poate nu sunt prima care vine cu o idee de genul, dar m-am gândit la un centru de terapie pentru persoane care au suferit traume, accidente, evenimente nefericite gen divorț, pierderea unui apropiat care să cuprindă pe lângă recuperare psihică, fizică asistată de psihologi, psihoterapeuți, kinetoterapeuți și ședințe de coaching, terapie de grup între cei aflați în suferință, dar și un set de "îmbunătățire personalizată" în care un stilist, un make up artist, un designer ajută persoana respectivă să capete încredere în ea schimbându-și înfățișarea, vestimentația, mergând cu ea la cumpărături de haine și alte obiecte. De asemenea mă gândeam la un program pentru persoane supraponderale care au nevoie să slăbească și nu reușesc deși țin dietă, merg la sală. Pentru mame singure/ femei părăsite, dar și pentru bărbați aș aduce un fel de joc între membrii clubului care beneficiază de aceste servicii penru a-i ajuta să-și găsească partenerul. Pe parcursul acestor etape de transformare (care durează mai mult sau mai puțin în funcție de individ) vin cu sugetia unui cameraman/ fotograf care să imortalizeze transformarea persoanelor din prima până în ultima zi, apoi redarea secvențelor video/ foto pe o peliculă cinematografică (ex: producțiile Kinelink) în mediul online. Umbrela care cuprinde toate aceste activități aș face-o ca un fel de centru/ organizație care cuprinde după cum am precizat dezvoltarea omului prin transdisciplinaritatea unor domenii precum sportul, medicina, psihologie, arta (cinematografia, fotografia, sesiuni de pictură/ desen ș.a. în cadrul ședințelor), moda, make up-ul, la care aș mai adăuga și cunoștințe din mediul antreprenorial, economic sub tutela unor buni manageri. Ca locație m-am gândit fie la o clădire veche cu cel puțin un etaj, fie la mai multe sedii din oraș care să cuprindă fiecare câte o încăpere destinată unei activități (ex: sală de kinetoterpie, salon de frizerie etc.). Nu dețin cunoștințe din domeniul științelor economice, dar aș avea nevoie de un bun antreprenor, manager, strateg care să mă ajute cu partea financiară și administrativă, un bun cunoscător de marketing, în mod deosebit de marketing digital, în mod special grafică web design, care să știe cum să creeze o reclamă cu impact în mediul online și nu în ultimul rând de un bun programator care să se ocupe cu domeniul site-ului firmei. Nu în ultimul rând, precizez că prin această idee de afacere încerc să ajut oameni din diverse domenii să-și găsească un job stabil, iar activitatea lor să nu fie făcută robotic, doar ca să îndeplinească un target și să-și ia banii. Mă gândeam la frizerul, sau make-up artistul care se bucură că a ajutat un om să depășească anumite bariere și nu se gândește doar că și-a făcut leafa coafând-o și măzgălind-o pe la ochi pe tanti Chița cu gura mare care se laudă că pleacă la nuntă în Mangalia. Vreau ca acest proiect să fie creat în beneficiul tuturor, nu doar al clienților și mai presus de atât el să fie mulțumit pentru banul investit până la urmă spre binele personal.

Dumitru

Telefon: Catalin

Email: catalinpdumitru@gmail.com

Link: https://youtu.be/b1tlGp2tBYM

Descriere: Tanar viitor antreprenor, cu experienta profesionala de peste 15 ani, dintre care 10 ani in pozitii de management, in dezvoltarea pietei, marketing, vanzari si customer service, in companii sau startup-uri locale si internationale din diverse sectoare si domenii (FMCG, turism medical, microfinantare, etc.)Imi doresc sa particip pentru a imi valida ideea si de a imi face cunoscut proiectul care urmeaza sa fie implementat, si anume amenajarea unui spatiu de petrecere a timpului liber, pentru copii intre 2 si 11 ani, folosind jocuri si jucarii de tip STEM (Science, Technology, Engineering, Math) care sa stimuleze creativitatea copiilor precum si relaxarea parintilor intr-o zona de servire bauturi, in special sucuri naturale proaspete.

Mihaela Lupu

Telefon: 0749191926

Email: asociatiamabucurdeviata@gmail.com

Link: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=856042901409559&id=100010115700599

Descriere: Asociatia Ma Bucur de Viata si Oraselul Verde sunt proiectele mele de suflet prin intermediul carora dorim sa oferim o starea de bine copiilor cu paralizie cerebrala si afectiuni neuromotorii din judetul Galati si zona de SE a Romaniei.

Susanu Doina

Telefon: 0760837428

Email: doina.caruta1@gmail.com

Link: https://www.facebook.com/1892296904185366/videos/1146375962177749/

Descriere: Numele meu este Doina Susanu, sunt proaspăt absolvent al Facultății de Litere. Îmi place să lucrez cu detaliile, să potrivesc culori și să creez. Aceste trei caracteristici sunt esențiale pentru realizarea unui produs calitativ. Agendele sunt cusute manual, pictate și decorate cu flori uscate și elemente lucrate din carton care încurajează un mod creativ de a-ți organiza timpul, gândurile și vacanțele. Acest produs se încadrează ideal într-un context de muncă la birou, întâlniri de afaceri, pe masa unui student sau chiar în bagajul de călătorie. Îmi doresc ca ceea ce creez să inspire, să aducă claritate și idei noi ! Misiunea mea este de a dărui culoare celor ce nu pot privi o foaie goală. Valorile firmei mele sunt pasiunea, copilăria și adevărul- pentru că datorită lor muncesc constant, reamintesc clientului de îndrăzneala de a scrie ceea gândește și de a înfrunta realitatea din jurul său recunoscându-și adevăratele sentimente, gânduri și valori .

Florin Tuncu

Telefon: 0744337994

Email: florin.tuncu@sportorunners.ro

Link: https://www.youtube.com/watch?v=cnvYXz_w_9I&t=6s

Descriere: Imi place sa practic orienteeringul si de multe ori ma implic si in organizarea de competitii si teambuildinguri cu tema asta. De aici a luat nastere si ideea InfoQuest, care pe parcurs s-a si realizat si implementat deja in orase ca Alba Iulia, Bucuresti, Cluj, Sighisoara si Sibiu. Ce este InfoQuest? - o aplicatie mobila de explorare urbana de tip concurs (contra timp), care presupune atingerea indiciilor si scanarea unui numar cat mai mare de coduri QR plasate in locatie; scanarea unui cod genereaza intrebari de tip trivia, iar raspunsul corect ii aduce jucatorului puncte care il plaseaza in clasament. Obiectivul principal este cel de a creste nivelul cunostintelor generale (prin intrebari si posibilitatea inceperii unor noi sesiuni de joc), iar cele secundare privesc sanatatea (jucatorii vor ajunge sa alerge in timpul unei sesiuni de joc) si turismul. Ne dorim oameni smart, dar cum facem asta? Scopul nostru este sa ii motivam catre sport ( deplasare), dandu-le probleme de rezolvat si ajungand sa ii premiem la final de luna ( top 6 jucatori).

Ilioara Arbune

Telefon: 0746589060

Email: a.ilioara@yahoo.com

Link: https://youtu.be/kMTVWAWC7Qc

Descriere: Ma numesc Ilioara Arbune, am 27 de ani si sunt antreprenor inca de la 22 de ani. Desi provocarile legislative si cele legate de lipsa resursei umane implicate, responsabile, au fost pe punctul de a ma determina sa renunt, am continuat, din pasiune si dragoste fata de copii. In prezent organizam evenimente pentru copii, spectacole, facem muzica, coregrafii, piese de teatru si Administrez o sala de joaca din Galati, KidsZone. Ideea de afacere la care m-am gandit cand am vazut acest concurs, este o idee mai veche, numita "Scoala de joaca"- o serie de activitati pentru copii, prin care prin intermediul jocurilor, cel mai simplu instrument de educare, reusim sa descoperim emotiile, natura si sa deconectam copiii de device-urile care le controleaza copilaria, reusind prin metode traditionale sa legam prietenii, sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara si sa implicam si parintii in activitati. M-am inscris la acest concurs pentru a promova antreprenoriatul in randul tinerilor si pentru a-i incuraja sa isi urmeze visurile indiferent de provocarile pe care le intalnesc, de neajunsurile societatii si de piedicile din jur.

Stanciu Lucian

Telefon: 0745426150

Email: medigal.house@gmail.com

Link: https://www.youtube.com/watch?v=-FMVw2mHgrE&t=5s

Descriere: Detin o societate in domeniul sanatatii, mai precis, ma ocup cu ingrijirile medicale la domiciliu, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, doresc sa deschid un centru paliativ. SC Medigal House SRL

Andrei Cerbu

Telefon: 0733979095

Email: andrei@buntare.ro

Link: Www.buntare.ro

Descriere: Bună ziua, Intenționez sa deschid în Galați o fabrica de mâncare de câini. Conceptul este unic: imaginați-vă o casoleta transparenta împărțită în 3 care sa conțină o bucata întreaga de carne, legume fierte și sos pe baza de carne. Avantajele sunt lesne de înțeles în lumea proprietarilor de câini: prospețime, transparenta, certitudinea calității, economisere de timp etc.Suna simplu pentru ca...este simplu.In paralel eu desfășor activitate în zona restaurantelor.Pe curând! Andrei