Află care sunt riscurile si avantajele programului Start Up Nation 2017

Programul Start Up Nation este fără îndoială oportunitatea de finanțare cea mai intens mediatizată de la începutul anului 2017, în special pe rețelele de socializare. Condițiile flexibile și ajutorul financiar deloc neglijabil (procent de 100% acordat pentru ajutorul nerambursabil de 44.000 euro) au trezit un interes în masă atât tinerilor întreprinzători cât și mediului de business deja consolidat, aflat în permanentă căutare de extindere a activității curente sau de dezvoltare a unor noi afaceri.

poster star up nation-min

Proporțiile programului Start Up Nation sunt considerabile, având în vedere numărul mare de posibili beneficiari (10.000 noi afaceri lansate) precum și nivelul ridicat de înscriere preconizat, ce poate fi anticipat ușor prin participarea unui public numeros la toate conferințele de informare organizate până în prezent de oficialități, sau printr-o vizită scurtă la Registrul Comerțului.

Programul Start Up Nation 2017 încurajează 2 tipuri principale de modele de business prin aplicarea unui punctaj maxim pentru activitățile desfășurate în planul de afaceri: producție și programare IT.
În cadrul grilei oficiale, există o departajare în plus efectuată în raport cu achizițiile efectuate în planul de afaceri, respectiv procentul de peste 50% programat pentru cheltuielile cu produse software aducând un punctaj maxim, crescând astfel nivelul de succes pentru aprobarea proiectului.

Pentru industria IT din mediul local toate aceste condiții de acordare a punctajului de departajare pentru aplicanți, precum și extinderea cheltuielilor eligibile către salarii și chirii/spații de lucru, constituie o oportunitate ce nu trebuie ratată în acest an. Majoritatea antreprenorilor experimentați în aplicarea și implementarea proiectelor de finanțare cunosc cât de rar și singular este un astfel de moment, care nu limitează un plan de afaceri prin impunerea de condiții, deseori descurajante.

Deși data de aplicare online este anunțata pentru Joi, 15.06.2017, cu start de la ora 10:00, este în continuare suficient timp pentru ca cei mai indeciși sau cei care nu au finalizat documentația necesară depunerii să se mobilizeze și să nu rateze aplicarea proiectului sau la Start Up Nation până pe 15 Iulie.

Organizația Open Hub crede cu tărie în oportunitățile pe care programul Start Up Nation le poate oferi mediului IT și susține dezvoltarea mediului de afaceri local prin punerea la dispoziție a unui număr limitat de locuri la WorkShop-ul: Riscuri si avantaje in Programul Start Up Nation.

WorkShop-ul “Riscuri si avantaje in Programul Start Up Nation” se adresează în special antreprenorilor care intenționează să se lanseze în domeniul IT sau care doresc să obțină finanțare pentru produse software in cadrul acestui program și nu numai. Completează-ți datele direct aici sau contactează-ne direct pentru a te înscrie la WorkShop cu planul tău de afaceri, îți recomandăm cu căldură să te grăbești deoarece locurile sunt limitate.

În urmă participării vei obține:

 • Validarea ideii tale de afaceri în cadrul Programului si pașii ulteriori de promovare
 • Ghid pentru structurarea planului de afaceri
 • Suport in planificarea pas cu pas a procedurii de aplicare și implementare a proiectului
 • Sesiuni individuale de consultanță pentru planul tău de afaceri
 • Sfaturi și recomandări avizate pentru aplicarea online si implementarea ulterioara
 • Sfaturi pentru identificarea de parteneri și furnizori de încredere pentru etapa de implementare
 • Networking și împărtășire de experiențe

În cadrul întâlnirii de Miercuri, 21 iunie, ora 15:00, participanții vor avea ocazia să cunoască cele mai noi informații despre programul Start Up Nation 2017, să adreseze întrebări și neclarități speaker-ilor avizați atât din partea OTIMMC, cât și din domeniul IT și Marketing, având expertiză si o vastă exeprientă în aplicarea și implementarea de proiecte de finanțare.

Întâlnirea are loc la adresa Str Siderurgistilor nr 9 Bloc PS2 parter Galati, Galati 800364 România + Harta Google

Echipa Open Hub urează mult succes și perserverență tinerilor antreprenori !

One Comment

 1. marian vulpe
  5 ani ago

  sunt interesat de participare

  Reply

Leave your thought